Zelený vzdelávací fond 6/2024

Vážení žiadatelia, Slovenská agentúra životného prostredia Banská Bystrica - sekretariát ZVF si vás dovoľuje informovať, že vyhlasuje novú výzvu Zelený vzdelávací fond 6/2024, ktorý aj v tomto roku  bude finančne podporený prostredníctvom Environmentálneho fondu. 

Cieľom Zeleného vzdelávacieho fondu je podporiť rozvoj environmentálnej výchovy, vzdelávania a osvety na území Slovenskej republiky prostredníctvom presadzovania princípov spoločnej zodpovednosti a priama podpora vybraných aktivít všeobecne prospešných pre oblasť podpory environmentálnej výchovy, vzdelávania a osvety.

Oproti predchádzajúcemu roku nastávajú zmeny v oprávnených žiadateľoch. Zmeny sú aj v činnosti ZVF3, ide hlavne o rozšírenie aktivít o abiotickú zložku. Zmenou  je aj vydanie Príručky pre žiadateľa, neskôr pre príjemcu, ktoré nahradia pôvodné usmernenia. Jednotlivé dokumenty nájdete na tejto stránke v časti Dotácia ZVF 2024.

Špecifikácia činností podpory formou dotácie na rok 2024 Oblasť: Zelený vzdelávací fond (ZVF) (PDF, 463,4 KB) v zmysle § 4 ods.1 písm. a) a c) zákona č. 587/2004 Z. z. o Environmentálnom fonde a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, bola zverejnená Environmentálnym fondom dňa: 12.07.2024

Bližšie informácie k samotnej žiadosti a povinným prílohám nájdete:  Príručka pre žiadateľa o poskytnutie podpory formou dotácie z environmentálneho fondu na rok 2024. Oblasť: zelený vzdelávací fond (ZVF) (PDF, 479,3 KB)

Svoje projektové zámery môžete prihlasovať prostredníctvom webovej aplikácie na prihlasovanie. 

Termín uzávierky žiadostí: 30.09.2024 (vrátane)